ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Έχετε αναρωτηθεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας; Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο είναι η στιγμή του σχεδιασμού της νέας σας κουζίνας.

 

Κατά τον σχεδιασμό της κουζίνας θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

  • Θα πρέπει να σκεφτείτε εξ αρχής ποια αντικείμενα θέλετε να τοποθετήσετε και σε ποιο σημείο σας εξυπηρετεί.
  • Τα έπιπλα κουζίνας θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα για εσάς, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε τους σωστούς μηχανισμούς για τον σκοπό αυτό.
  • Όταν διαθέτετε αντικείμενα, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται συχνά, τότε η λύση είναι ειδικοί μηχανισμοί που μας επιτρέπουν να εκμεταλλευόμαστε όλο τον διαθέσιμο χώρο του ντουλαπιού και με εύκολο τρόπο να έχουμε στο μπροστινό μέρος του ντουλαπιού το αντικείμενο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά (πχ κάποιο τηγάνι καθημερινής χρήσης ή μια μικρή κατσαρόλα)
  • Σκεφτείτε την χρήση μιας τροφοθήκης, δηλαδή ενός ειδικού ψηλού ντουλαπιού, με ή χωρίς μηχανισμό, που σας δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε όλα σας τα τρόφιμα σε ένα μέρος και έτσι εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε ποια θέλετε την στιγμή που θα μαγειρέψετε.
  • Έχει πλέον καθιερωθεί σε πολλές κουζίνες να τοποθετείται ο φούρνος της ηλεκτρικής κουζίνας σε μια στήλη, ώστε να μην χρειάζεται να σκύβετε για να ανοίξετε τον φούρνο.Ζητήστε το κατά την στιγμή του σχεδιασμού
  • Έχετε πολλά μπουκάλια για αποθήκευση; Κανένα πρόβλημα. Ειδικός μηχανισμός, ο οποίος τοποθετείται σε ειδικά κατασκευασμένο ντουλάπι, μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε τα μπουκάλια μας (κρασί, λάδι ή ξύδι) και με μια απλή κίνηση να τα έχουμε διαθέσιμα όποτε το θελήσουμε.


 

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς χώρους του σπιτιού, στον οποίο περνάμε πολλές ώρες της ημέρας. Αξίζει λοιπόν να αφιερώσετε χρόνο ώστε να την οργανώσετε σωστά!

 

Στην εταιρεία μας θα βρείτε συμβούλους, έμπειρους τεχνικούς και σχεδιαστές όπου μπορούν να σας καθοδηγήσουν καθόλη την διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης της νέας σας κουζίνας.

Ο χρόνος που θα αφιερώσετε με τον σχεδιαστή της εταιρείας μας για την υλοποίηση της δικής σας κουζίνας είναι πολύτιμος! Εκμεταλλευτείτε τον!