ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού και η ανακαίνιση της μερικές φορές εμφανίζεται βουνό μπροστά μας!

 

Παρακάτω σας αναλύουμε ορισμένα βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την σωστή κουζίνα μέσα από μερική ή πλήρη ανακαίνιση.

  1. Σκεφτείτε τι θα θέλατε από την μελλοντική σας κουζίνα. Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε τα αδύνατα σημεία της κουζίνας σας και να σχεδιάσετε την νέα σας κουζίνα
  2. Σκεφτείτε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Επιλογές όπως η τοποθέτηση του φούρνου σε διαφορετικό σημείο από τις εστίες αλλά και ένα κρυφό ντουλάπι νεροχύτη με μηχανισμό θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινή λειτουργία της νέα σας κουζίνας αλλά θα απογειώσουν και την διάθεσή σας

  1. Μήπως φταίει το χρώμα της κουζίνας? Πολλές φορές η αλλαγή στο χρώμα των ντουλαπιών της κουζίνας αλλάζει στην ουσία ολόκληρη την κουζίνα. Μια απλή κίνηση που όμως θα αλλάξει την διάθεσή σας χωρίς μεγάλο κόστος.

  1. Προσθέστε φωτισμό στην κουζίνα σας. Ο σωστός φωτισμός είναι το Α και το Ω όχι μόνο για τον χώρο της κουζίνας αλλά για ολόκληρο το σπίτι. Στην κουζίνα μια οικογένεια στατιστικά περνάει μεγάλο μέρος της μέρας. Τοποθετώντας τον κατάλληλο φωτισμό και οι εργασίες σας θα γίνουν πιο εύκολα αλλά και η διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Μην ξεχνάτε τον κρυφό φωτισμό σε διάφορα σημεία (πάγκος, ντουλάπια κτλ) της κουζίνας για μια εύκολη καθημερινότητα.

  1. Πως θα επιλέξετε τα κατάλληλα ντουλάπια και μηχανισμούς. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά είδη μηχανισμών. Επιλέξτε αυτά που είναι λειτουργικά αλλά και δοκιμασμένα για την αντοχή τους. Η επιλογή ντουλαπιών εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Υπάρχει η λογική των πολλών ντουλαπιών με στόχο την αποθήκευση πολλών και διαφορετικών αντικειμένων αλλά και η λογική της αισθητικής και του μινιμαλισμού που δίνει βάση στην εμφάνιση και όχι στην αποθήκευση. Σκεφτείτε μια μέση λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές!

 

Η εταιρεία μας διαθέτει τους εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή όλων των παραπάνω. Διαλέξτε μέσα από μια γκάμα υλικών που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!